Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları sona erdi

Sakarya, 13 Ekim (Hibya) – Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen, şairler, yazarlar ve edebiyat tutkunlarını bir araya getiren Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları final programıyla sona erdi.

Sakarya, 13 Ekim (Hibya)

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları final programı ile sona erdi. Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen final programına Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Alpay Şirin ile şairler, yazarlar ve edebiyat tutkunları katıldı.

Sapanca Şiir Akşamları’nın bu yılki teması ‘Filistin’ oldu. Filistinli şairlerinde katılım sağladığı programlarda ünlü şairler, özellikle Filistin halkının yaşadığı acılara dikkat çeken eserler sunarak şiir severlerin yüreklerine dokundular. Üç gün boyunca her yaştan vatandaşın yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinliklerde şairler, 7’den 70’e herkesi şiirin büyülü dünyasına çekti.

Final programında sahneye çıkarak söz alan Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, “23’üncü Sapanca Şiir Akşamlarının bu yıl ki temasının Filistin olması bizim çok değerli. Sanatsız kalan bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Siz değerli şairlerimiz hayat damarlarımızdaki kanın devamını sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizler yeni nesil olarak özgürlük bizim karakterimizdir diyenlerdeniz ve Filitin’in özgürlük mücadelesinde de sonuna kadar yanındayız” dedi.

Hibya Haber Ajansı