Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerden A Milli Kadın Voleybol Takımı’na tebrik mesajı

Siyasiler, 2024 Paris Olimpiyatları’nda Çin’i 3-2 yenerek yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı tebrik etti.

Siyasiler, 2024 Paris Olimpiyatları'nda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yayımladığı mesajda "Veee maç bizim! Filenin Sultanları yarı finalde. Gönülden tebrik ediyorum kızlar… Şampiyonluk yolunda kalbimiz de dualarımız da sizinle." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tebrik mesajında "Yarı finaldeyiz! Madalyaya yürüyoruz! Harikasınız Filenin Sultanları." ifadelerini kullandı.

Filenin Sultanları’nı tebrik eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i yenerek yarı finale yükselen Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımını kutlayarak, Olimpiyat şampiyonluğunu heyecanla beklediklerini söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finale yükselen A Milli Voleybol Takımı’nı yürekten kutladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da mesajında "Tebrikler Filenin Sultanları. Sizlerle gurur duyuyoruz." dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yarı finalde olduğunu anımsatan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gurur duyduklarını belirterek başarılar diledi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat da mesajında Olimpiyat tarihinde ilk kez Kadınlar Voleybol dalında yarı finale çıkma başarısı gösteren Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı yürekten kutladı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda yarı finale yükselen Filenin Sultanları‘nı tebrik eden İstanbul Valisi Davut Gül, ''Şampiyonluğa adım adım!'' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik ederek, gurur duyduklarını ifade etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yayımladığı mesaj şu şekilde:

"Paris 2024 'te Çin'i mağlup ederek büyük bir zafer kazandık. Sizlerle tribünde olmak ve müthiş bir mücadele sonunda bize eşsiz duygular yaşattığınızı görmek büyük bir gururdu! İyi ki varsınız Atatürk'ün kızları, iyi ki varsınız."

‘’Gülmeyi unutmuş yüzümüzü yine Türk kadınları güldürüyor.’’ diyen İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

‘’Şu kara günlerde yüzüne tebessüm yerleştirdiğiniz milyonların duası bir ömür yolunuzu aydınlatsın kızlar. Unutmayın ki sizi yalnız 85 milyon değil, Rumeli'nden Doğu Türkistan'a yüz milyonlar izledi ve alkışladı. Başarılarınız daim olsun!’’

Çin'i 3-2 yenerek 2024 Paris Olimpiyatları'nda yarı finale yükselme başarısı gösteren A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı kutlayan CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, ‘’Yolun sonu altın olsun Filenin Sultanları…’’ dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Filenin Sultanları’nı tebrik ederek, yolun sonunun altın madalya olmasını temenni etti.

Hibya Haber Ajansı