Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerden AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanı Tuncer için taziye mesajı

Siyasiler, AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanı, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcı Yavuz Selim Tuncer’in vefatı üzerine taziye mesajı yayımladı.

Siyasiler, AK Parti Esenler

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yayımladığı mesajda "AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanımız, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcımız Yavuz Selim Tuncer'in vefatını teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun" ifadelerini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanımız, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcımız, kıymetli yol arkadaşımız Yavuz Selim Tuncer’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum" dedi.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"AK Parti Esenler'in Kurucu İlçe Başkanı, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcımız, değerli dava arkadaşımız Yavuz Selim Tuncer’in vefatını derin bir teessür ile öğrendim. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, yaslı ailesine ve teşkilatımıza sabır ve başsağlığı diliyorum."

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tuncer'in vefatı üzerine şu mesajı yayımladı:

"AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanımız ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcımız Yavuz Selim Tuncer'in vefatını teessürle öğrendim. Yavuz Selim Tuncer Beyefendi'ye yüce Allah'tan rahmet, teşkilatımıza, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."

Hibya Haber Ajansı