Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Osmaniye’de

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Hatay’ın ardından Osmaniye’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Osmaniye’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin annesinin adının verildiği Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti, burada sağlık çalışanları ve vatandaşlarla sohbet etti.

İl ziyareti kapsamında Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet ile görüşen Bakan Memişoğlu, Osmaniye Valiliği’nde yetkililerin yer aldığı geniş kapsamlı İl Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Bakan Memişoğlu, toplantıda ildeki sağlık yatırımlarına ve sağlık hizmetlerine dair bilgi aldı.

Osmaniye Valiliği’nde basın açıklaması yapan Bakan Memişoğlu, “Osmaniye’de iyi bir hastanemiz hizmete girdi. Osmaniye gerçekten Çukurova’nın çok değerli bir ili. Büyük bir hastanesi var. İnşallah bu hastaneyi milletimiz için hem hizmet anlamında hem eğitim anlamında hem de araştırma anlamında değerlendireceğiz. Bunun yanında birkaç tane daha ilave yatırımlarımız olacak. Sağlık hizmetlerini Osmaniye’de daha iyi yapabilmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Bakan Memişoğlu, değerlendirme toplantısından sonra Osmaniye Devlet Hastanesi’nde yetkililer ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek, gösterdikleri özverili çalışmalar dolayısıyla tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Hibya Haber Ajansı