Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uşak Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Kurtuluş Günü Programı’nı açıkladı

Uşak Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Kurtuluş Günü Programı’nın belli olduğunu duyurdu.

Uşak Belediyesi 30 Ağustos

Uşak Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü kent genelinde kutlamaya hazırlanıyor. 

İlk olarak 29 Ağustos Perşembe günü saat 18:00’da Atatürk Kültür Merkezi’ne giden sanatseverler Uşak Buluşması Resim Sergisi’ni ziyaret edecek.

30 Ağustos Zaferi kutlamaları için ise resmi protokol ile birlikte Dumlupınar anıtında gerçekleşecek etkinliklerin ardından; 31 Ağustos Cumartesi günü saat 20:30’da Atatürk Kültür Merkezinde Kurtuluş tiyatro oyunu sergilenecek. Saat 21:00’da 15 Temmuz Şehitler Meydanında Kent Orkestrası’nın performansıyla buluşacak Uşak halkı, saat 21:30’da ise Hatice Kunan’ın sahnesini seyredecek.

Etkinliklerin son günü olan 1 Eylül kutlamaları saat 19:00’da kurtuluş korteji ile başlayacak. Ardından saat 19:30’da Tiritoğlu Parkı’nda Kurtuluş Fotoğraf Sergisi açılacak.

Saat 20:30’da 15 Temmuz Şehitler Meydanında Grup Birinci Kat eşliğinde alternatif müzik dinleyecek olan müzikseverler, saat 22:00’da Türk Rock müziği grubu olan Necati ve Saykolar’ın sahnesini izleyecek.

Hibya Haber Ajansı