Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyükkılıç, Memur-Sen üyeleri ile bir araya geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği’nin Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katılarak sendika üyeleri ile bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı

oplantıda konuşan Büyükkılıç, ”Kaygusu olmayan, derdi olmayan, şehrine, ülkesine, bayrağına, vatanına, milletine bir sevda beslemeyen elbette sonunda başarısız olur” dedi.

Sendika üyeleri ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği’nin Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nda AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy da eşlik etti.

Bir restoranda gerçekleşen toplantıda sendika üyelerine hitap eden Başkan Büyükkılıç, “Eğitimin çok önemli olduğunun hepimiz farkındayız. Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Sendika tabi ki önemli bir alan, ancak teşkilatımızın bünyesinde olan dostlarımızın donanımlı, eğitimli ve ufuklu olup yaşantısıyla, felsefesiyle herkesin takdir edeceği kişiler olması gerekir. Bunun için bilgi, donanım gerekir. Bilgi güçtür. O açıdan sizleri takdir ediyor her zaman da teşvik ediyoruz bu anlayış içerisinde” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı