Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

6. Bandırma Kitap Günleri başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Bandırma Kitap Günleri başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle

Bandırma Belediyesi tarafından Nazım Hikmet Ran anısına düzenlenen 6. Bandırma Kitap Günleri başladı. Açılışına, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı temsilen Başkan Vekili Murat Karakoyun katıldı.

Balıkesir’in tarihi, gastronomi haritası, kültür ve sanatına dair, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanmış eserlerin ücretsiz olarak dağıtıldığı stant aracılığıyla, bölge tanıtımına büyük katkı sağlanmış oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin standında, Balıkesir’in kültürel ve tarihi zenginliklerini yansıtan çok sayıda birbirinden değerli eser okurların beğenisine sunuldu. Stantta; Balıkesir Gastronomi Atlası, Bandırma Son Kurşun, Ekmek Şehri Balıkesir, Şifalı Bitkiler, Sikkeler Işığında Antik Kentler, Aydın Ayhan Seti, Balıkesir Çepnileri, Hatıralar, Sıtkı Yırcalı ve Ali Efe gibi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yayınları’na ait çok sayıda eser yer aldı. Ziyaretçilere, Balıkesir’in zengin geçmişini keşfetme fırsatı sunulurken, bölgenin kültürel mirası da etkin bir şekilde tanıtıldı.

Hibya Haber Ajansı