Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zyxel’den ağ kullanımında kolaylık sağlayan yeni PoE ürünü

Zyxel Networks, KOBİ’lerin ve MSP’lerin uzun mesafeli ağ dağıtım zorluklarının üstesinden gelmelerine yardımcı olmak için yeni PoE ürününü piyasaya sürüyor.

Zyxel Networks, KOBİ'lerin ve

Yeni PoE12-3PD, özellikle dış mekanlarda ve tarihi binalarda kullanıcılara ağ esnekliği ve yönetim basitliği sunuyor.

Güvenli ve yapay zeka destekli bulut ağ çözümleri lideri Zyxel Networks, kuruluşların uzun mesafelerde ve güç sınırlamalarında ağ dağıtım zorluklarının üstesinden gelmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış yeni bir PoE genişleticiyi piyasaya sürdü.

İç veya dış mekan kullanımı için uygun olan PoE12-3PD, KOBİ'ler ve yönetilen hizmet sağlayıcılar (MSP'ler) için ağ esnekliğini artıran, bulut yönetimli bir cihazdır ve daha geniş dış alanları, geniş iç zemin alanlarını, tarihi binaları veya yeterli elektrik prizi olmayan geniş aralıkları kapsayacak şekilde genişletilmiş ağ bağlantısı sağlamalarını kolaylaştırır.

Zyxel Networks Ağ Stratejik İş Birimi Başkan Yardımcısı Bay Kell Lin, "PoE12-3PD, müşterilerimizin karşılaştığı gerçek dünya zorluklarını çözmek için harcadığımız özverinin bir kanıtıdır. Birçok küçük işletme genişlemeye hazırlanıyor, ancak genellikle daha büyük ofislere taşınmanın bağlantı sorunlarına neden olduğunu görüyorlar," diyor. Bu nedenle KOBİ'lere ve MSP'lere karmaşık ortamlarda kolaylıkla ve güvenle ağ kurmalarını sağlayan bir tak ve çalıştır çözümü geliştirdik” dedi.

PoE switchler kablolama altyapılarını basitleştirmek için kullanılabilirken, ağ performansı genellikle 100 metrelik kablo mesafesi sınırlamasına tabidir. Zyxel Networks'ün yeni PoE12-3PD ürünü, ağ kapsama alanını daha da genişleterek hem iç hem de dış mekan senaryolarında kesintisiz bağlantı sağlayan verimli ve uygun maliyetli bir çözüm sunuyor.

Ağınızı kolaylıkla genişletin

PoE12-3PD, ağların ucuna hem veri hem de güç ileten basit bir tak ve çalıştır çözümüdür. Üç PoE+ downlink portu aracılığıyla 45W'a kadar toplam güç bütçesi sunabilen bu çözüm, IP kameralar, erişim kontrol sistemleri, IoT cihazları, akıllı ev cihazları ve tipik olarak dış mekana veya bir binanın ulaşılması zor köşelerine kurulan sensörler gibi birden fazla PoE istemcisinin bağlanmasına olanak tanır.

Kullanıcılar, kurulum tamamlandıktan sonra ağ durumlarını Zyxel Networks'ün Nebula bulut platformu üzerinden izleyebilirler. Bu, tüm ağın tek bir panelden izlenmesini sağlar ve webten ya da mobil uygulama aracılığıyla erişilebilir, böylece ağ yöneticileri ve MSP'ler için sorun gidermeyi kolaylaştırır.

Kesintisiz hizmet sağlamak için tasarlanan PoE12-3PD'nin sürekli PoE özelliği, güç döngüsü ve ürün yazılımı yükseltmeleri sırasında bile sürekli besleme sağlayarak bakım kesintilerini ve ağ üzerindeki etkisini en aza indirir.

Sağlam tasarım

Sağlam tasarımı PoE12-3PD'yi dış mekan ve endüstriyel ortamlar için ideal hale getirir. 20°C'ye kadar düşük sıcaklıklara dayanabilir ve 50°C ısıda çalışmaya devam eder. Hem duvara hem de direğe monte edilebilir ve IP55 muhafazası, 6KV aşırı gerilim koruması ve topraklama kablosuna sahiptir. Zyxel Networks'ün atıkları ve karbon ayak izini azaltma çabasının bir parçası olarak PoE12-3PD plastik içermeyen ambalajlarda teslim edilir.

Hibya Haber Ajansı