Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avcılar’da toplu sünnet organizasyonu yapıldı

Avcılar’da sünnet çağına gelen çocuklar için geleneksel toplu sünnet organizasyonu yapıldı.

Avcılar’da sünnet çağına gelen

Avcılar Belediyesi sünnet çağına gelen 6-12 yaş aralığındaki çocuklar için sünnet organizasyonu düzenledi. Anlaşmalı hastanelerde modern cerrahi yöntemler kullanılarak yaklaşık 300’e yakın çocuğun sünnet işlemleri gerçekleştirildi. Ailelerin talebi üzerine sünnet olacak çocuklar Avcılar Belediyesi’nin servisiyle evlerinden alınarak sünnet olacakları hastanelere götürüldü. Sünnet işlemleri tamamlandıktan sonra çocuklar yine belediyenin özel araçlarıyla aileleriyle birlikte evlerine bırakıldı.

Sünnet işlemleri tamamlandıktan sonra Barış Manço Kültür Merkezi’nde çocuklar ve aileleri için toplu sünnet şöleni yapıldı. Sünnet olan çocuklara belediye tarafından kıyafetler hediye edildi, çocuklar ve ailelerine ikramlarda bulunuldu. 

Çocukların bu önemli gününde onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Çaykara, şunları söyledi:

"Her biri bizim için çok değerli olan yavrularımızın sağlıklı bir geleceğe adım atacağı, bu özel günde bir aradayız. Belediyenin işi sadece yol yapmak, park yapmak, çevreyi temizlemek değil aynı zamanda sosyal faaliyetlerde de vatandaşın her zaman yanında olmaktır. Bizler şunu biliyoruz ki, bir şehirde çocuklar mutluysa ve gülüyorsa emin olun ki o şehir de gülüyordur. Avcılar Belediyesi olarak, çocuklarımızın her daim yanındayız. Bugün burada olduğu gibi, gelecekte de onların mutluluğu, eğitimi ve gelişimi için pek çok projeye imza atmaya devam edeceğiz. Çünkü inanıyoruz ki, çocuklarımıza yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan en büyük yatırımdır. Bugün burada hep birlikte paylaştığımız bu güzel anıları uzun yıllar hatırlayacak, belki de torunlarımıza anlatacağız."

Hibya Haber Ajansı