Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Kacır: Dünyada halen 2,6 milyar insanın internete erişimi yok

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı, En Az Gelişmiş Ülkeler, Denize Çıkışı Olmayan Gelişmekte olan Ülkeler ve Gelişmekte olan Küçük Ada Devletleri Yüksek Temsilcisi Rabab Fatima ile bir araya geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı

Bakan Kacır, Birleşmiş Milletler 79’ncu Genel Kurulu marjında, BM Genel Sekreter Yardımcısı, En Az Gelişmiş Ülkeler, Denize Çıkışı Olmayan Gelişmekte olan Ülkeler ve Gelişmekte olan Küçük Ada Devletleri Yüksek Temsilcisi  Rabab Fatima ile görüşme gerçekleştirdi.

Dijital teknolojilerin en az gelişmiş ülkelerde daha iyi bir gelecek inşasına hizmet etmekte önemli bir araç olabileceğinin altını çizen Bakan Kacır, sanayi ve teknoloji alanında iş birliğini ilerletme konusunda kararlılığı vurguladı.

Bakan Kacır, dünyada halen 2,6 milyar insanın internete erişimi olmadığını belirterek, "Gerçek bir sürdürülebilir kalkınmadan söz etmek adına kapsayıcı adımlar atmak zorundayız. BM Teknoloji Bankasına da ev sahipliği yapan ülke olarak Türkiye, en az gelişmiş ülkelere desteğini sürdürecek." dedi.

Hibya Haber Ajansı