Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin’de sıcak asfalt çalışmaları başladı

Afyonkarahisar, 30 Eylül (Hibya) – Afyonkarahisar ili Bolvadin ilçesinde, yol ve asfaltlama çalışmalarına başlandı. Zemin düzenleme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çarşı Cami çevresi ve Emirdağ Caddesi’nde sıcak asfalt dökümüne başlandı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, çalışmaları yerinde inceleyerek projenin ilçe için önemini vurguladı. Başkan Aynacı, “Vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için Bolvadin tarihindeki en büyük asfaltlama çalışmalarına başladık. Toplamda 52.000 metrekarelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Bu proje, İller Bankası'ndan alınan 7 milyon hibe desteği ile toplamda 12 milyon 500 bin TL'ye mal olacak,” açıklamasını yaptı.

Aynacı, Çarşı Cami çevresi ve Emirdağ Caddesi'ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ilçenin diğer bölgelerinde de asfaltlama projelerine devam edeceklerini belirtti. Aynacı ayrıca esnafı ziyaret ederek çalışmalardan kaynaklanabilecek kısa süreli rahatsızlıklar için anlayış ve sabır gösterdikleri için teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı