Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Göktaş, ‘Dijital Bağımlılık ve Aile Çalıştayı’nın açılışına katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ‘Dijital Bağımlılık ve Aile Çalıştayı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, dijitalleşme çağının içinden geçerken fırsatların yanında dijital bağımlılık gibi risklerin de tecrübe edildiğini belirterek, bu riskin toplumun kilit taşı olan aileye etkilerinin konuşulduğu Dijital Bağımlılık ve Aile Çalıştayı’nın açılışını gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Sunduğu kolaylıkların yanında güvenlik riskleri, mahremiyet ihlali, dijital bağımlılık ve zorbalık gibi tehditleri ve tehlikeleri de beraberinde getiren dijitalleşmeye karşı tedbirli olmak ve başta çocuklar için çözüm üretmek zorunda olduklarını ifade eden Bakan Göktaş, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Mayıs ayında hayata geçirdiğimiz Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Eylem Planımızda da dijital bağımlılıkla mücadele başlığımız altında önemli adımlar atıyoruz. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz çalıştayımızdan çıkan sonuçlara ve önerilere bağlı kalarak dijital bağımlılıkla mücadele için daha kapsamlı bir yol haritası çıkaracağız.”

Hibya Haber Ajansı