Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakanlar, TBMM’nin 28’inci Dönem 3. Yasama Yılı’nın açılışına katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 28’inci Dönem 3. Yasama Yılı’nın açılışına katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, TBMM’nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirildiğini belirterek, “Yeni Yasama Yılı'nın ülkemize, milletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisimize hayırlı olmasını temenni ediyor, milletvekillerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle açılan TBMM 28'inci Dönem 3'üncü Yasama Yılı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Bu yasama yılında Meclisimizin uzlaşma kültürü içinde, milletimizin beklentilerini karşılayacak, Türkiye’mizi geleceğe taşıyacak çalışmalar yapmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yayımladığı mesaj şu şekilde:

“Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 28'inci Dönem 3. Yasama Yılı'nın açılışına katıldık. Yeni yasama döneminin Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmada önemli bir adım olmasını diliyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ise konuya ilişkin “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşen, milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 28. Dönem 3. Yasama Yılı Genel Kurul açılışına katıldık. Yeni yasama yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, değerli milletvekillerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı