Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KEYVAN’dan uçuş simülasyonu tutkunları için: SIMDATA

Navigasyon Veri Tabanı KEYVAN, uçuş simülasyonu meraklılarını gerçek dünya verileri ile buluşturuyor. SIMDATA navigasyon veri tabanı, sanal uçuş deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Navigasyon Veri Tabanı KEYVAN,

Uçuş simülasyonu kullanıcıları, bu yeni veri tabanı sayesinde profesyonel seviyede doğruluğu ispatlanmış verilerle simülasyonlarını en gerçekçi ortamda kullanabilecek.

KEYVAN tarafından geliştirilen bu üst düzey ve profesyonel hizmet, kullanıcıların uçuş simülasyonlarına tüm dünyayı kapsayan, gerçek navigasyon verilerini ekleme imkanı sunuyor. Uygun fiyatlı yıllık abonelik modeliyle sunulan hizmet, dünya genelindeki havaalanlarına ve uçuş rotalarına dayalı ve detaylı bilgi sunarak sanal ortamda gerçekçi bir uçuş deneyimi sağlıyor.

Abonelik işlemi ve ardından verinin indirilmesi ile birlikte kullanıcılar, SIMDATA navigasyon veri tabanını simülatörlerine kolayca entegre edebiliyor. SIMDATA abonelik işlemleri için kullanıcılar store.tr.keyvan.aero adresini ziyaret edebilir.

SIMDATA navigasyon veri tabanı, KEYVAN’ın havacılık sektöründeki uzmanlığıyla oluşturulmuş sertifikalı ve onaylı verilere dayanıyor. Bu sayede simülasyon tutkunları, uçuş sırasında gerçek dünya hava yolu navigasyon standartlarına en yakın deneyimi yaşayabilecek. Veri tabanı, dünya genelinde 30 binden fazla havaalanı, 39 bin 500 pist, navaids (navigasyon yardımı) ve 110 binden fazla hava yolu bilgisi içeriyor.

Düzenli güncellemeler ve uluslararası uyumluluk

Veri tabanı, AIRAC’ın 28 günlük döngüsüyle senkronize bir şekilde düzenli olarak güncelleniyor ve yılda toplam 13 güncelleme sağlanıyor. Bu, kullanıcıların her zaman en güncel verilerle uçuş yapabilmesine olanak tanıyor.

KEYVAN, 12 binden fazla uluslararası üyesi bulunan prestijli Flight Simulation Association (FSA) platformunun Türkiye’deki ilk partneri oldu. FSA, dünya genelinde uçuş simülasyonu tutkunları ve sektör profesyonellerine yönelik bilgi ve kaynak paylaşımını teşvik eden saygın bir topluluk olarak biliniyor.

 

Hibya Haber Ajansı