Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçükçekmece Belediyesi, İstihdam Fuarı düzenledi

Küçükçekmece Belediyesi, düzenlediği ‘İstihdam Fuarı’ ile iş arayanlarla işverenleri bir araya getirdi.

Küçükçekmece Belediyesi, düzenlediği ‘İstihdam

İşverene iş gücü, iş arayana istihdam sağlamak amacıyla açılan fuarda; kamu, sağlık, gıda, market, perakende, tekstil, turizm, otelcilik, lojistik, güvenlik, temizlik, metal, plastik, kimya, otomotiv, matbaa ve ayakkabı gibi 17 farklı sektörden toplam 100 firma katıldı. Ayrıca fuarda İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sözer Türcan tarafından mülakat ve özgeçmiş hazırlama teknikleriyle ilgili eğitim verildi. 

Fuara katılan meslek lisesi son sınıf öğrencileri ise firmalarla birebir iletişim kurma, staj başvurusunda bulunma şansı yakaladı.

Fuar açılışına katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, "Bugün burada önemli bir fuara ev sahipliği yapıyoruz. İşsizlik sorununa bir nebze çözüm için çaba içindeyiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde, kendi sınırlarımızdaki vatandaşlarımıza iyi bir kariyer inşa etmek için çalışıyoruz. Eşit şartlar sunan, kimseyi geride bırakmayan anlayışımızla, dezavantajlı grupları da istihdama dahil etmek amacındayız." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bölgesel İstihdam Ofisi Birim Sorumlusu Ali Sedat Altın, "Küçükçekmece Belediyesi ile beraber vatandaşlarımıza iş arama süreçlerinde yardımcı olmak için buradayız. Beş yılda 200 binden fazla vatandaşımızı istihdam edilmesini sağladık." dedi. 

Hibya Haber Ajansı