Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Akın, Halk Günleri kapsamında İvrindililerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Halk Günü Buluşmaları kapsamında İvrindililerle bir araya geldi. İvrindi halkının dilek ve temennilerini dinleyen Akın, İvrindililere her türlü yatırımın yapılacağının sözünü verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, devamlılığının sağlanacağının sözünü verdiği Halk Günü Buluşmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Son durağı İvrindi olan Başkan Akın’a programda, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, CHP İvrindi İlçe Başkanı Volkan Gezer, BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, BTT Genel Müdürü Mustafa Ömür Boyuer, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri eşlik etti. Davul zurnayla karşılanan Başkan Akın’a, İvrindililerden ilgi yoğun oldu. İvrindililer Başkan Akın’a istek ve taleplerini dile getirerek sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Akın’ı İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta makamında ağırladı.

Başkan Ahmet Akın  “İvrindi’ye en yakın Ahmet Akın. Bizim belediyeciliğimizde ayrımcılık yok, particilik yok sadece vatandaşımız var. Onun altını çizmek istiyorum. Tek amacım var Balıkesir hak ettiği hizmeti alsın ve Türkiye’de örnek gösterilen, parlayan yıldız Balıkesir olsun, 20 ilçesiyle. ‘On Numara Yakın Kart’ hazır. 10 Ekim’de yani ‘10.10 Dünya Balıkesirliler Günü’nde tanıtımını yapıyoruz. İhtiyaç sahiplerinden başlamak üzere içine yüklemelerimizi yapıp Yakın Kart’ı Balıkesir’imizde kullandırmaya başlıyoruz. Eğitim ve öğretim dönemimiz başladı ama okullarda çocuklarımızın sağlığını tehdit eden bir temizlik sorunu var. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Okul Temizlik ekibimizi hazırladık. Bir ay önce hazırladık. Bütün çalışmalarımızı yaptık. Hangi okulun bize talebi olursa gidip o okulu pırıl pırıl temizleyip, yıkayıp evlatlarımıza teslim etmeye hazırız. Sağ elin verdiğini sol el görmesin diye, bizim inancımız da bunu emreder. Onun için çocuklarımızın, ihtiyaç sahibi evlatlarımızın beslenme çantalarını evlerine kadar bırakıyoruz. Yine çocuklarımız için bu desteği de devam ettiriyoruz. Yaşlılarımızın, tecrübeli büyüklerimizin her zaman yanındayız.. Özellikle annesiz, babasız büyüyen bir evladınız olarak vefası olmayanın bekası olmaz biliyorum. Bunu ispat etmek için de gece gündüz çalışıyoruz.”ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı