Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da mali müşavirler kahvaltıda bir araya geldi

Afyonkarahisar, 3 Ekim (Hibya) – Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Uyumsoft işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, 100’den fazla mali müşaviri bir araya getirdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Açılış konuşmasını yapan ASMMMO Başkanı Erdal Sayar, “Gün geçtikçe meslektaşlarımız bilişim ve entegrasyon konularına daha fazla yöneliyor. Gelişen teknolojiye uyum sağlamak zorundayız. Bu, hem hata riskini azaltacak hem de zaman tasarrufu sağlayacaktır. Uyumsoft yetkilileri ile yeni vergi taslağını da içeren gelişmeleri paylaşmak için buradayız” dedi.

Uyumsoft yetkilisi Pınar Erdem’in ardından söz alan Uyumsoft Satış ve Pazarlama Müdürü Mahmut Ertürk ise şunları dile getirdi:

“2025 yılında yeni vergi taslağına göre tüm bilanço mükellefleri E-deftere geçmek zorundalar. Bu nedenle yoğun bir talep bekliyoruz. Mali müşavirlerin ihtiyaçlarını karşılayacak ve kısa sürede veri akışı sağlayacak çalışmaların önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceğinin müjdesini veriyorum."

Etkinliğe katılan mali müşavirler, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın çabalarıyla benzer etkinliklerin artarak devam edeceğine inandıklarını belirtti. Ayrıca, Mali Müşavirler Odası ve ilgili şirket arasında yapılacak bir protokol ile entegrasyon konusunda indirim beklediklerini ifade etti.

Programın sonunda Oda Başkanı Erdal Sayar ve Oda Sekreteri Yusuf Tür, Uyumsoft yetkilisi Pınar Erdem ve Mahmut Ertürk’e plaket takdim etti.

 

Hibya Haber Ajansı