Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmamoğlu, Bayrampaşa Belediyesinin toplu açılış töreninde konuştu

TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği, kreş ve sosyal tesisleri hizmete alan toplu açılış töreninde konuştu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Ekrem İmamoğlu, Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği toplu açılış törenine katıldı.

Törende, İmamoğlu ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu birer konuşma yaptı. Arda Turan Spor Kompleksi önünde gerçekleştirilen törende konuşan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Farklı özellikleri var her belediye başkanımızın. Ama Hasan Başkanımızın da hem bir Bayrampaşalı olarak, aynı zamanda bir eğitimci olarak da fark yaratacağını, özellikle bu alana özel bir ilgi göstereceğini biliyorduk. Bu kapsamda, bugün, iki tane kreşin açılışına eşlik etmek elbette bizi mutlu etti. Yine yanı sıra, özellikle insanlarımızın bu sıkıntılı anlarında onlara daha iyi vakit geçirmeleri için hazır ettiği sosyal tesisleri, Mis’s Cafe ismiyle açtığı mekanları, kadın lokalini de tebrik ediyorum. Bayrampaşa'ya hayırlı ve uğurlu olsun."

Öğrenci yurtlarıyla ilgili açıklama yapan İmamoğlu, "Yenisi Şişli'nin tam merkezinde geliyor. Hem de adına, Ata’mızın annesi Zübeyde Hanım'ın ismini vereceğiz. Yenisi Kadıköy'de geliyor. Kadıköy’ün göbeğinde. İstanbul'da yurt açmaya devam ediyoruz. Burslar veriyoruz. 100 bin gencimize üniversite bursu veriyoruz. Ne kadardı? Sıfır. Ya da birkaç imtiyazlı tanıdığa, eşe, dosta iki, üç imtiyazlı eşe dosta hem de 50 bin, 100 bin dolar bursun dışında, burs yoktu. Biz, milletin evlatlarına burs vermekten onur duyuyoruz. Onun için, İstanbul genelinde daha önce 20 olan kütüphane sayısını, 52 tane daha açarak, 72 yaptık. Her biri bir derslik gibi. Onun için İstanbul'da ders atölyeleri açtık, daha kaliteli bir eğitim hazırlığı yapabilsinler diye" dedi.

Hibya Haber Ajansı