Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Bayraktar, Sao Tome ve Principe mevkidaşıyla görüştü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İstanbul’da Sao Tome ve Prinsipe Altyapı ve Doğal Kaynaklar Bakanı Jose do Nascimento Carvalho de Rio Carvalho de Ri ile görüşme gerçekleştirdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar

Bakan Bayraktar İstanbul’da Sao Tome ve Prinsipe Altyapı ve Doğal Kaynaklar Bakanı Jose do Nascimento Carvalho de Rio ile görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek "Görüşmede Sao Tome ve Prinsipe’nin offshore sahalarında hidrokarbon alanında geliştirebileceğimiz iş birliklerini değerlendirdik. Somali’yle yaptığımız anlaşmayla başlattığımız kıtalar arası çalışmalarımızı genişletmek için uluslararası enerji diplomasimizi sürdürüyoruz." açıklamasını yaptı.

Somali Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Abdirisaq Mohamed Omar ile Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisini uğurlamadan önce görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Bakan Bayraktar, "Gemimizin Somali denizlerinde gerçekleştireceği çalışmaların ayrıntılarını bir kez daha ele aldık. Mevcut iş birliğimizi kara sahalarında da sürdürme adına karşılıklı olarak yapabileceklerimizi değerlendirdik." dedi.

 

Hibya Haber Ajansı