Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Özer: Adım adım iktidara yürüyoruz

Esenyurt’ta, Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan 10 bin vatandaş için rozet takma ve katılım töreni düzenlendi.

Esenyurt’ta, Cumhuriyet Halk Partisi’ne

Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleşen katılım törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanı Özgür Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milletvekili Ali Mahir Başarır, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Parti Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe bazında rekor katılımın sağlandığı törende konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer “Halkımız artık yorgun; işsizlikten, yoksulluktan, haksızlıklardan bıktı. Şimdi gün, iyiyi, doğruyu ve güzeli bulma günüdür. Dayanışmayı artırma ve hep birlikte aydınlık bir geleceğe yürüme zamanıdır. Bugün partimize katılan tüm dostlarımıza hoş geldiniz diyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Üye katılım töreninde konuşan Özgür Özel ise; “CHP’lilerin tamamını memnun edecek bir adayı hep beraber belirleyip arkasında duracağımız güne kadar ilan ediyorum ki; CHP’nin cumhurbaşkanı adayı sizlersiniz. Cumhurbaşkanı adayımızı cumhurbaşkanı yapacağımız kampanyaya başladığımız güne kadar benim adayım sizlersiniz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında partiye üye katılımının dalga dalga büyüyerek yayılmasını sağlayacaklarını söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer; “Bize konulan tüm engellemelere ve kara propagandalara rağmen, halkımızın desteğiyle Esenyurt’ta büyük bir zafer kazandık. Hem Esenyurt’u, hem İstanbul’u aldık. Şimdi sıra, Genel Başkanımızın önderliğinde Türkiye’yi yönetmeye geldi. Allah’ın izniyle iktidara yürüyoruz ve halkımızın partimize olan güveni günden güne artıyor. Bugünkü katılım töreni, bunun en somut göstergesidir. Bu adımın partimize hayırlı olmasını ve buradan Türkiye’ye dalga dalga yayılmasını diliyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı