Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yardımlarımızı Bosna – Hersek’e ulaştırıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek’te meydana gelen sel felaketi nedeniyle bölgeye yardım ulaştıracaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna-Hersek'te meydana gelen sel felaketi nedeniyle bölgeye yardım ulaştıracaklarını açıkladı.

Bosna-Hersek'te meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Erdoğan, "AFAD'ımız, Kızılay'ımız ve TİKA'mızla ülkemizin merhamet ve şefkat elini Bosna-Hersekli kardeşlerimize uzatıyoruz" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı, 40 kişiyi arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiği Jablanica ve Konjic kenti ile Fojnica başta olmak üzere acil barınma ve beslenme ihtiyaçlarını içeren yardımları bölgeye ulaştıracaklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"İlk etapta 96 jeneratör, 60 konteyner, 168 yatak, 84 mutfak seti, 1.050 battaniye, 1.130 gıda kolisi ve kumanya, 2 ton un, 10 su tahliye pompası, 2 su paleti, hijyen seti, klima, buzdolabı ve içme suyu tedarikiyle bu zor günlerinde kardeşlerimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Selden etkilenen tüm Bosna-Hersekli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum."

Hibya Haber Ajansı