Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan: Erken çocukluk dönemi, müreffeh yarınların da temelidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Burundi 5. Üst Düzey Kadın Liderler Forumu’na video mesaj gönderdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Emine Erdoğan, yaşam boyu güçlü bir insan sermayesinin özünü oluşturan erken çocukluk döneminin, müreffeh yarınların da temeli olduğunu ifade etti. 

Video mesaj ile katıldığı Burundi Beşinci Kadın Liderler Üst Düzey Forumu’nun bu yılki temasının, sadece çocukları değil, insanlığın geleceğini de yakından ilgilendirdiğini belirten Erdoğan, “Zira insanın zihinsel, duygusal ve bedensel gelişiminin tohumları erken çocukluk döneminde atılıyor.” dedi.

Erdoğan, doğru temeller üzerine yetişen çocukların da, üretken bireylere dönüşerek toplumsal kalkınmanın ve barış dolu bir dünyanın teminatı olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Afrika’nın en genç nüfuslarından birisine sahip olan Burundi’nin bu anlamlı konuya dikkat çekmesi son derece kıymetli. Zirvenin sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm dünyada bilhassa Afrika’da erken çocukluk dönemi konusunda farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum.”

Hibya Haber Ajansı