Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnfo Yatırım: Piyasalar euro bölgesinden gelen yatırımcı güveni endeksini takip etti

İstanbul, 8 Ekim (Hibya) – İnfo Yatırım, yeni haftada piyasaların euro bölgesinden gelen yatırımcı güveni endeksini takip ettiğini bildirdi.

İstanbul, 8 Ekim (Hibya)

İnfo Yatırım'ın değerlendirmesine göre, yeni haftada piyasalar euro bölgesinden gelen yatırımcı güveni endeksini takip etti.

Değerlendirmede, "Sentix’in açıklamasına göre; euro bölgesi yatırımcı güven endeksi Ekim’de 1.6 puanlık artışla eksi 13.8 seviyesine yükseldi. Söz konusu veri geçtiğimiz ay eksi 15.4 seviyesindeydi. Haftanın ikinci işlem gününde ekonomik veri bakımından cılız bir gün bizleri bekliyor. Diğer yandan Euro kanadında önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Avrupa Merkez Bankası para politikası kurulu toplantısı merakla bekliyor. Piyasalardaki genel kanı ise bankanın bu toplantı sonrasında faiz indirimine devam edebileceği yönünde. Toplantı 17 ekim’de gerçekleşecek. EURUSD paritesini teknik olarak inceleyecek olursak 1.1005 – 1.1047 – 1.1093 seviyeleri direnç noktaları olarak; 1.0949 – 1.0882 – 1.0778 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir." bilgileri verildi.

Hibya Haber Ajansı