Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yandex Ads’ten e-ticaret şirketlerine gelir artırma fırsatı

Yandex Ads Ecomm+’un yeni faturalandırma özelliği sayesinde e-ticaret şirketlerinin gelir artışı desteklenecek.

Yandex Ads Ecomm+’un yeni

Yandex Ads Ecomm+’in ROAS (Reklam Harcaması Getirisi)  tabanlı optimizasyon ve faturalandırma modelini kullanıcılarının hizmetine sundu. Bu benzersiz ROAS faturalandırma modelini e-ticaret sektöründe sunan ilk AdTech platformu olan Yandex Ads, sonuç başına ödeme sistemiyle e-ticaret şirketlerinin maliyetlerini doğrudan gelire göre hesaplamalarını sağlıyor. Kullanıcılara sadece ROAS aracılığıyla gelir elde ettiklerinde ödeme yapma imkanı sunan bu yeni özellik sayesinde reklam harcamalarının gerçek performansla uyumlu hale getirilmesinin yeni bir yolu sunuluyor.

Bugüne kadar dönüşüm maliyetlerini yönetmeye yardımcı olan CPA (Edinme Başına Maliyet) optimizasyonuna odaklanan Yandex Ads Ecomm+, artık ROAS optimizasyonu ve faturalandırmanın da eklenmesiyle, işletmelerin doğrudan gelir sonuçlarına odaklanmalarına olanak sağlayacak. Bu yeni özellik, müşteri tabanlarını verimli bir şekilde genişletmeyi ya da yatırım getirilerini artırmayı amaçlayan şirketlerin stratejilerini hedeflerine göre özelliştirmelerine olanak tanıyor. Şirketler, ROAS tabanlı faturalandırmayı kullanarak tam olarak gelir performanslarına uygun ödeme yapabilecekler.

Uzun vadeli başarı

Yandex Ads Uluslararası Ürün ve Büyüme Direktörü Mira Agzamova, “Yandex Ads olarak e-ticaret işletmelerinin büyümesini gerçek anlamda desteklemeyi amaçlıyoruz. ROAS tabanlı optimizasyon ve faturalandırmayı başlatarak, markalara reklam stratejilerini benzersiz gelir hedefleriyle uyumlu hale getirmeleri için daha fazla kontrol imkanı sunuyoruz. Bu sadece performans sağlamayacak, iş ortaklarımızın uzun vadeli başarısı için önemli olan sonuçlar sunacak” dedi.

Hem CPA hem de ROAS seçenekleriyle Yandex Ads Ecomm+, e-ticaret işletmelerinin gelişmesine yardımcı olmak için makine öğrenimi destekli hedefleme ve 360° uzman desteği ile desteklenen sonuç başına ödeme performans çözümü sunmaya devam ediyor.

Yandex Hakkında

Yandex, makine öğrenimi ile desteklenen akıllı ürünler ve hizmetler geliştiren bir teknoloji şirketidir. Şirket, tüketicilere ve işletmelere çevrimiçi ve çevrimdışı dünyada daha iyi yol almalarında yardımcı olmayı amaçlamaktadır. 1997 yılından bu yana, dünya standartlarında yerelde ilgili aramalar ve navigasyon ürünleri sunmanın yanı sıra, mobilite, e-ticaret, çevrimiçi eğlence, bulut bilişim ve diğer pazarlara da yayılmıştır ve dünya genelinde milyonlarca tüketiciye hizmet etmektedir.

Hibya Haber Ajansı