Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A1 Capital: Ekim Vadeli 30 Sözleşmesinde, satış baskısı gün boyu etkisini sürdü

İstanbul, 3 Ekim (Hibya) – A1 Capital, güne satış baskısı ile başlayan Ekim Vadeli 30 Sözleşmesinde bu baskının gün boyu etkisini sürdürdüğünü belirtti.

İstanbul, 3 Ekim (Hibya)

A1 Capital'in raporuna göre, güne satış baskısı ile başlayan Ekim Vadeli 30 Sözleşmesinde bu baskı gün boyu etkisini sürdürdü.

Sözleşme günü yüzde 3.57’lik değer kaybı ile 10378 seviyesinden tamamladığının belirtildiği raporda u bilgilere yer verildi:

"Son 6 gündür negatif kapanış gerçekleştiren sözleşmede sadece bu hafta yüzde 8’e yakın bir düşüş gözlemledik.

"Bu hafta başında 22 günlük ortalamasının da altına düşen sözleşme hem 22 hem de 50 günlük ortalamasından negatif olarak uzaklaşmaya devam etti.

"Haberlere baktığımız zaman ise önce ilk olarak karşımıza Ortadoğuda süregelen gerginlik çıkıyor. İran’ın saldırıları bitirdiği ve herhangi bir karşılık gelmediği sürece tekrar saldırmayacağını açıklamasına rağmen Biden’ın G7 liderleriyle İran’a yaptırımlar hakkında konuşması, İsrail’in Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Guterres’i istenmeyen adam ilan etmesi gibi durumlar gerginliğin henüz bitmediğini düşündürüyor.

"Negatif kapanış serisinin 6 güne çıkması ile beraber teknik göstergelerin de verdiği olumsuz sinyaller devam etmekte. Hem orta hem de kısa vadeli göstergelerin SAT sinyali sürüyor. Bazı kısa vadeli göstergeler aşırı satım yani destek bölgesinde hareket ediyor olsa da henüz yönünü yukarı çevirme eğilimi göstermiyor.

"Beklentimiz doğrultusunda, 10250 ilk destek seviyesi üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilir. Bu seviyenin de kırılması durumunda 10000 seviyelerine kadar geri çekilme yaşanabilir. Ancak kısa vadeli indikatörlerin aşırı satımda olması ve son 6 gündür gelen eksi kapanışlara karşı gelebilecek bir tepki hareketinde de 10581 ve 11111 seviyeleri ilk ara dirençler olarak izlenebilir."

Hibya Haber Ajansı