Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afet ve Acil Durum Birimleri Koordinasyon ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından “Büyükşehir Belediyeleri Afet ve Acil Durum Birimleri Koordinasyon ve Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Afet ve Acil Durum

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Başkanı Okay Memiş, ilgili yöneticiler ve 30 Büyükşehir Belediyesi'nin genel sekreter ve ilgili daire başkanlarının katılımıyla “Büyükşehir Belediyeleri Afet ve Acil Durum Birimleri Koordinasyon ve Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıda ülke genelinde devam eden risk azaltma çalışmaları, İl Risk Azaltma Planları (İRAP) Kentsel dönüşüm süreçleri ve tüm paydaşlara düşen sorumluluklar, afetlerde belediyeler ile iş birliği ve koordinasyon süreçleri, afetlerde müdahale ve iyileştirme süreçleri olmak üzere birçok başlık değerlendirildi; katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

AFAD'tan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Bütünleşik afet yönetim sistemi kapsamında olası afet ve acil durumlara hazırlık, risk azaltma ve farkındalık çalışmalarında büyük bir gayret gösteren, asrın felaketinin yaralarının sarılmasında ilk andan itibaren büyük özveri ile çalışan tüm belediyelerimize aziz Milletimiz adına teşekkür ederiz."

Hibya Haber Ajansı