Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Akın, tedavisi tamamlanan yavru kedi Biber’i sahibine teslim etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin İtfaiye Eri Seray Başol tarafından yangından kurtarılan yavru kedi Biber, tedavisinin tamamlanmasının ardından; Başkan Ahmet Akın ve beraberinde İtfaiye Eri Seray Başol ile Veteriner Hekim Mehmet Emre Öztürk tarafından sahibine teslim edildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin İtfaiye

Karesi ilçesi Yıldırım Mahallesi’nde bir evde çıkan yangında İtfaiye Eri Seray Başol tarafından kurtarılan yavru kedi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Altıeylül Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde Veteriner Hekim Mehmet Emre Öztürk’ün de müdahalesiyle tedavi edildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; İtfaiye Eri Seray Başol ve Veteriner Hekim Mehmet Emre Öztürk ile birlikte yavru kediyi sahibi Elif Biroğlu’na ulaştırdı. Yaklaşık bir ay önce sokakta bulduğu ve sahiplendiği kedisine ‘Biber’ ismini veren Elif Biroğlu, yangından kurtarıp sağlığına kavuşturan Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Akın’a teşekkür etti.

“Sahip çıkıyoruz, sahipsiz bırakmıyoruz” projesi ile sokak hayvanlarını sahiplendirme seferberliği başlattıklarını belirten Akın “Biber, evine kavuştu. Biz mutluyuz. Bizler özellikle can dostlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Bu vicdan işi. Onların sağlıklı ve mutlu bir yuvaları olması için şehrimizde sahiplendirme seferberliği başlattık. https://candostlar.balikesir.bel.tr/ adresinden isteyen tüm vatandaşlarımız barınaklarımızda bulunan can dostlarımıza yuva olabilir. Bu can dostlara sahip çıkan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Hibya Haber Ajansı