Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aras, Bozyer, Kuzluk ve Esençay’da vatandaşlarla bir aray geldi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Menteşe ilçesi Bozyer, Kuzluk ve Esençay Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı

Başkan Aras, Mahalle Buluşmalarına Menteşe ilçesinin Bozyer Mahallesi ile başladı.

Bozyer, Kuzluk ve Esençay Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal seçimlerden sonra da vatandaş buluşmalarını sürdürdüklerini, işleyişte birkaç değişiklikle hizmetlerin tüm vatandaşlara ulaştığını belirtti.

Menteşe ilçesinin Bozyer, Kuzluk ve Esençay Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras vatandaşlarla bir araya gelmek, sorunları yerinde görmek için mahalle buluşmalarına önem verdiklerini söyledi ve Muğla’ya birlikte, uyum içinde çalışarak hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Aras; “Bugün programımızı bu bölgedeki mahallelerimizde sizlerle buluşmak için yaptık. Muğla Bodrum Gümüşlük’ten Seydikemer Seki’ye çok geniş bir coğrafya. Seçim öncesi gücümüzün yettiğince tüm mahallelerimize gitmeye, vatandaşlarımızın elini sıkmaya çalıştık. Gidemediğimiz mahallelerimiz oldu. Seçim öncesi ziyaretler gibi seçim sonrası hemşehrilerimizle bir araya gelmek de önemli. Zaman buldukça sahaya çıkıyoruz. Sorunları yerinde tespit etmek, sizlerle bir araya gelmek, beraber olmak için sahadayız. Belediyelerimiz sizlerin evi, kapıları ardına kadar sizlere açık. İstediğiniz zaman gelebilir ve ziyaret edebilirsiniz. Bugün sizleri dinlemek için aranızdayız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı