Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Büyükkılıç, Atık Malzemelerden Sanata Rölyef Sergisi’ni açtı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyük-Şehir Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulan ‘Atık Malzemelerden Sanata’ isimli Rölyef Sergisi Açılış Töreni’ne katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı

‘Atık Malzemelerden Sanata’ isimli Rölyef Sergisi Açılış Töreni’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahid Soyak, KASKİ Genel Müdür Yardımcısı Serdar Öztürk, daire başkanları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Konuşmasına sergi sahibi Sedat Zeytin’i tebrik ederek başlayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Hakikaten her biri birbirinden değerli 106 tane eser var. Geri dönüşümün, sıfır atığın ne olduğunun bize adeta dersini vermiş ama anlamlı bir ders vermiş, ürün üretmiş, sanat eseri ortaya çıkmış. Rölyef ustası olarak gerçekten takdir ettiğimiz, sabırla, iğne ile kuyu kazma mantığı içerisinde bir çalışma yapmış, görsel açıdan olsun, insana hitap eden ders boyutuyla olsun hepimizin takdir edeceği bir eserler silsilesi ortaya çıkmış. Ben kendisini kutluyorum” diye konuştu.

 

Hibya Haber Ajansı