Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çin Uluslararası Akıllı İletişim Forumu düzenlendi

Çin Medya Grubu (CMG) ile Jiangsu Eyaleti Yönetimi, bugün eyaletin Wuxi kentinde 2024 Çin Uluslararası Akıllı İletişim Forumu’nu düzenledi.

Çin Medya Grubu (CMG)

Çin Medya Grubu (CMG) ile Jiangsu Eyaleti Yönetimi, bugün eyaletin Wuxi kentinde 2024 Çin Uluslararası Akıllı İletişim Forumu'nu düzenledi.

Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Tanıtım Departmanı Başkan Yardımcısı ve CMG Başkanı Shen Haixiong ile Jiangsu Eyaleti Valisi Xu Kunlin, foruma katılarak birer konuşma yaptı.

Fransa eski başbakanı ve Fransız Vizyon ve İnovasyon Vakfı Başkanı Jean-Pierre Raffarin, video konferans yoluyla bir konuşma yaptı.

CMG Başkanı Shen, 2024 yılının akıllı teknolojinin hızla geliştiği bir yıl olduğunu hatırlatarak Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in “yeni nitelikli üretim gücü”ne ilişkin düşüncesinin ışığında CMG’nin akıllı iletişim ile ilgili bir dizi seçkin anlar yarattığını söyledi.

Shen, CMG’nin 8K ultra yüksek çözünürlüklü naklen yayın aracı ve yapay zeka dahilindeki yeni teknolojilerin Paris Olimpiyat Oyunları’nın yayınlanmasında kullanılmasının, yeni dönemde Çin medya kuruluşlarının yeteneğini gösterdiğini vurguladı.

Shen, CMG’nin akıllı iletişim yoluyla Çin tarzı modernizasyona dair hikayeleri anlatarak medya alanındaki değişimlere öncülük edeceğini sözlerine ekledi.

Hibya Haber Ajansı