Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CMG ve Jiangsu eyaleti “Marka Projesi” için stratejik iş birliği imzaladı

Çin Medya Grubu (CMG) ve Jiangsu eyaleti, Çin markalarının küresel tanıtımını hedefleyen “Marka Projesi” kapsamında stratejik iş birliği anlaşması imzaladı.

Çin Medya Grubu (CMG)

Çin Medya Grubu (CMG) ve Jiangsu eyaleti, Çin markalarının küresel tanıtımını hedefleyen "Marka Projesi" kapsamında stratejik iş birliği anlaşması imzaladı.

Çin Medya Grubu (CMG) ve Jiangsu Eyaleti Yönetimi tarafından ortaklaşa yürütülen “Marka Projesi” stratejik iş birliği anlaşmasının imza töreni, dün Jiangsu eyaletinin Nanjing kentinde düzenlendi. Törene, Çin Komünist Partisi’nin Jiangsu Eyaleti Komitesi Sekreteri Xin Changxing ve ÇKP Merkez Komitesi Tanıtım Departmanı Başkan Yardımcısı ve CMG Başkanı Shen Haixiong katıldı.

CMG Başkanı Shen Haixiong, törende yaptığı konuşmada, CMG’nin dünyadaki en büyük ölçeğe, en fazla iş alanına ve en geniş kapsama sahip uluslararası medya grubu olduğunu vurguladı. Shen, "Marka Projesi" kapsamında birçok Çin markasının yurt içinde ve yurt dışında başarılı bir şekilde tanıtıldığını ve Çin markalarının küresel sahnede daha geniş bir yer bulması için önemli bir platform sağlandığını belirtti.

Shen ayrıca, bu etkinliğin CMG ile Jiangsu arasındaki iş birliğinde yeni bir sayfa açtığını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı