Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EMCA, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün adaylığını onayladı

Avrupa Çok Sporlu Kulüp Birliği (EMCA), İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün adaylığını onayladı.

Avrupa Çok Sporlu Kulüp

Böylece kulübün Lazio, Sporting Lizbon, Dinamo Bükreş, Bayer Leverkusen ve Olimpiakos gibi dev kulüplerin bulunduğu birlikte yer alabilmesi için çok önemli bir eşik geçilmiş oldu.

Avrupa Çok Sporlu Kulüp Birliği (EMCA), Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlediği toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün adaylığını onayladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, amatör branşlara yaptığı yatırımlar nedeniyle Temmuz ayında EMCA’dan davet almıştı.

Budapeşte’de düzenlenen toplantıya EMCA Başkanı Christina Tsiligkiri'nin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ertuğrul Tugay ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Egeli katıldı. Böylece İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, İtalya'dan Lazio, Portekiz'den Sporting Lizbon, Romanya'dan Dinamo Bükreş, İngiltere'den Everton, Hollanda'dan Feyenoord, Sırbistan'dan Kızılyıldız, Macaristan'dan Ferencvaros, Almanya'dan Bayer Leverkusen ve Yunanistan'dan Olympiakos gibi dev kulüplerin bulunduğu birlikte yer alabilmek için büyük bir şans elde etti.

Hibya Haber Ajansı