Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Filistin Dışişleri Bakanı Şahin, Katar Dışişleri Devlet Bakanı Al Khater ile görüştü

Doha, 9 Eylül (Hibya) – Filistin Dışişleri Bakanlığı ve Gurbetçilerden Sorumlu Devlet Bakanı Faresin Ağabakyan Şahin, Katar Dışişleri Bakanlığı Uluslararası İş Birliği Devlet Bakanı Lulwah bint Rashid Al Khater ile Doha’da düzenlenen Uluslararası Eğitim Saldırılardan Koruma Günü Konferansı kapsamında bir araya geldi.

Doha, 9 Eylül (Hibya)

Görüşmede Bakan Şahin, işgal altındaki Filistin topraklarındaki son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Özellikle İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki halkına karşı işlediği soykırım ve zorla yerinden etme suçlarına dikkat çekti. Ayrıca Batı Şeria ve Kudüs dahil olmak üzere işgal altındaki topraklarda İsrail işgal güçleri ve yerleşimci milislerin işlediği suçları da ele aldı.

Bakan Şahin, Katar’ın Filistin halkına verdiği destek ve ateşkesin sağlanması ile Gazze Şeridi’ndeki halkına yönelik yardımlar konusundaki çabalarını övdü.

Katar Uluslararası İş Birliği Devlet Bakanı Lulwah bint Rashid Al Khater ise Katar’ın her zaman Filistin halkının yanında olduğunu ve haklarını desteklediğini belirterek, Filistin halkının haklarını savunmak için her türlü yardımı sağlamaya hazır olduğunu ifade etti.

Hibya Haber Ajansı