Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Espor – Galakticos GAMEON VALORANT Turnuvası’nda karşı karşıya gelecek

Türk Telekom’un oyun performansını internet ve oyun odaklı fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON tarafından düzenlenen ve toplam 400.000 TL ödül havuzuna sahip GAMEON VALORANT Turnuvası’nda finalist takımlar belli oldu. Galatasaray Espor ve Galakticos’un karşılaşacağı final mücadelesi ESA Espor Arena’da oyunseverlerle birlikte yaşanacak. Girişlerin ücretsiz olduğu final etkinliğinde kapılar 28 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’da açılacak.

Türk Telekom’un oyun performansını

Türk Telekom’un oyun performansını internet ve oyun odaklı fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON tarafından düzenlenen ve toplam 400.000 TL ödül havuzuna sahip GAMEON VALORANT Turnuvası’nda finalist takımlar belli oldu. Galatasaray Espor ve Galakticos’un karşılaşacağı final mücadelesi ESA Espor Arena’da oyunseverlerle birlikte yaşanacak. Girişlerin ücretsiz olduğu final etkinliğinde kapılar 28 Eylül Cumartesi günü saat 15:00’da açılacak. Beş maçlık final serisi saat 16:30’da başlayacak ve GAMEON Twitch & YouTube ve Tivibu Spor 4 kanallarından canlı yayınlanacak.

Türkiye’de oyunun ve oyuncunun ihtiyaç duyduğu teknolojinin sahibi Türk Telekom GAMEON, oyun ekosistemine katkı sağlamaya devam ediyor. GAMEON’un oyunseverleri çevrim içi ve fiziksel etkinliklerle bir araya getiren, en yeni turnuvalardan birisi olan GAMEON VALORANT Turnuvası’nda finale yükselen takımlar belli oldu. Toplamda 400.000 TL ödül havuzuna sahip turnuvada yarı final eşleşmesinde rakibi karşısında üstün oyunla geçerek büyük finale adını yazdıran Galatasaray Espor, yarı final serisindeki aldığı rahat galibiyetle büyük finale yükselen Galakticos ile mücadele edecek. ESA Espor Arena’da fiziksel olarak düzenlenecek büyük final etkinliği 28 Eylül Cumartesi günü saat 15:00 itibarıyla kapılarını açacak.

Katılım ücretsiz, ESA Arena dopdolu

Galatasaray Espor ile Galakticos’un karşı karşıya geleceği final, ESA Espor Arena’da esporseverlerin katılımıyla gerçekleşecek. Esporun sevilen isimlerinin ve birçok influencer’ın katılımıyla düzenlenecek olan finalde ayrıca GAMEON etkinlik alanı oyunseverleri birçok sürpriz hediye ile bekliyor olacak. ESA Espor Arena’ya izlemeye gelemeyenler içinmaçlar GAMEON Twitch & YouTube ve Tivibu Spor 4 kanallarından canlı yayınlanacak.

Hibya Haber Ajansı