Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görgün: SSB olarak yetenek yönetimi konusundaki sorumluluğumuzun farkındayız

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi’nin açılışında bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Savunma Sanayii Başkanlığı’nın yetenek yönetimi konusundaki sorumluluğunun farkında olduklarını belirtti.

Bu alanda derinlemesine çalışmalar ile sektörün nitelikli insan kaynağının gelişimini desteklemeyi sürdürdüklerini vurgulayan Görgün, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün bu kapsamda, insan kaynakları alanında savunma sanayiimiz adına yeni bir dönemin başlangıcı olacağına ve önümüzdeki yıllarda gelenekselleşeceğine inandığım ‘Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi’nin ilkini gerçekleştirmekten dolayı büyük bir gurur ve heyecan duyuyoruz.Cumhurbaşkanımızın, Savunma Sanayii İcra Komitesi’nde (SSİK) bizzat onay verdiği ve Savunma Sanayii Akademimiz bünyesinde yürüttüğümüz, Savunma Sanayiinde Milli Yetkinlik Hamlesi projemiz ile yeteneğe, doğru yetkinlikler kazandırmak temel amacımız. Savunma sanayiimizin bu noktaya yönelmesini, tüm boyutları teknik olarak değerlendirilecek bir sektörün yetenek yönetimini önceliklendirmesini ve Milli Yetkinlik Hamlesi ile en kıymetli değerimiz olan “insan”ın gelişimini odağına almasını çok kıymetli buluyorum.” 

7 oturum ve 35 konuşmacının yer alacağı Yetenek Yönetimi Zirvesinin, sektör profesyonellerinin bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları, ortak projeler geliştirmeleri ve savunma sanayiinin geleceği için güçlü bir insan kaynakları altyapısı oluşturulması adına önemli bir fırsat olacağının altını çizen Görgün, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz’a ve Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a zirvemize teşriflerinden ve vermiş oldukları katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı