Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İETT’den Tuzla’ya 120 yeni ek sefer

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), ilçelerden gelen taleplerin ardından Tuzlaya 120 farklı yeni ek seferi devreye aldığını duyurdu.

İstanbul Elektrik Tramvay ve

2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları geçtiğimiz Temmuz ayında Tuzla'da gerçekleşmişti. İstanbul’da toplu ulaşım faaliyeti gerçekleştiren İETT, gelen talepler doğrultusunda Tuzla'da 120 farklı yeni ek seferin hizmete başladığını duyurdu. 

İETT'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"KM!2 Tuzla Deniz Harp Okulu – Kartal Metro hattımızda iş günlerinde 13 ek sefer, pazar günlerinde ise 12 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır.  130E Tuzla/Evora Konutları-Kartla Metro/Cevizli hattımızda iş günlerinde 9 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır.  133P Tepeören/Tuzla hattımızda iş günlerinde 24 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır.  132 Akfırat/Tepeören-Kartal hattımızda iş günlerinde 5 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır. 133TM Aydınlı Toki/Mimarsinan Mahallesi-Tuzla hattımızda iş günlerinde 12 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır.

133AK Tepeören-Kartal hattımızda iş günlerinde 10 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır KM13 Tuzla-Pendik Metro/YHT/Pendik hattımızda iş günlerinde 26 ek sefer ile hizmet vermeye başlanmıştır. Tuzla ilçe sınırları içerisinde hizmet veren hatlarımızda 9 Eylül Pazartesi günü itibariyle 120 sefer artışı sağlandı."

Hibya Haber Ajansı