Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnfo Yatırım: Altın tarihi yüksek seviyeleri yakınlarında fiyatlamalar gerçekleştiriyor

İstanbul, 2 Ekim (Hibya) – İnfo Yatırım, son gelişmeler ile altının tarihi yüksek seviyeleri yakınlarında fiyatlamalar gerçekleştirdiğini bildirdi.

İstanbul, 2 Ekim (Hibya)

İnfo Yatırım’ın değerlendirmesinde son gelişmeler ile altının tarihi yüksek seviyeleri yakınlarında fiyatlamalar gerçekleştirdiği belirtildi. Raporda şöyle denildi:

“Küresel bazda gündem Orta Doğu’da artan jeopolitik riskler olmaya devam ediyor. Dün gece İran’ın İsrail’e yönelik füze saldırısı başlatması ile gerilim daha da arttı. Ek olarak bu saldırılara karşılık İsrail kanadında da misilleme olabileceğine yönelik açıklamalar geldi. Bu gelişmeler de güvenli liman taleplerini artırırken, altında da volatilitenin artmasına neden oldu. Son günlerde FED’in de faiz patikasında gevşeme adımlarına devam edebileceğine yönelik beklentilerin artması, altında rekor seviyelerin güncellenmesine neden olmuştu.

“Son gelişmeler ile altın tarihi yüksek seviyeleri yakınlarında fiyatlamalar gerçekleştiriyor. Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler yakından izlenecek. Bununla birlikte 15:15’te ABD’de açıklanacak olan ADP özel sektör istihdam verisi de bugün piyasaların gündeminde olacak. Cuma günü açıklanacak olan Tarım Dışı İstihdam verisinin öncüsü sayılabilecek veri le volatilite artacaktır. XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak 2660 – 2675 – 2690 seviyeleri direnç noktaları olarak; 2645 – 2630 – 2615 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.”

Hibya Haber Ajansı