Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnfo Yatırım: Orta Doğu’da artan gerilimler fiyatlamalar üzerinde etkili oluyor

İstanbul, 2 Ekim (Hibya) – İnfo Yatırım, Orta Doğu’da artan gerilimlerin fiyatlamalar üzerinde etkili olduğunu bildirdi.

İstanbul, 2 Ekim (Hibya)

İnfo Yatırım’ın raporunda Orta Doğu’da artan gerilimlerin fiyatlamalar üzerinde etkili olduğu belirtildi. Raporda şu ifadelere yer verildi:

“İran’ın İsrail’e yönelik füze saldırısını başlatması gerilimleri daha da artırdı. Bununla birlikte saldırı sonrasında İsrail kanadında da misilleme yapılmasına yönelik açıklamalar gelmesi gerilimlerin devam etmesine neden oluyor. Orta Doğu’da artan gerilimler küresel bazda arz sıkıntılarının olabileceğine yönelik endişeler oluşmasına neden olurken, petrol de de yukarı yönlü hareketlenmeler yaşandı.

“Piyasalar bu konudaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Diğer yandan yeni günde ABD’den gelecek olan ham petrol stokları da volatilitenin artmasına neden olacaktır. Veri TSİ 17:30’da açıklanacak. Crude ürününü teknik olarak inceleyecek olursak 71.70 – 74.15 – 77.40 seviyeleri direnç noktaları olarak; 68.76 – 66.70 – 63.67 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.”

Hibya Haber Ajansı