Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayseri, Atlı Cirit Müsabakaları’na ev sahipliği yapacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de 4-6 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecek, 3 ilden 4 takım ve 60 sporcunun katılacağı Atlı Cirit 1. Lig Müsabakaları ile dev bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde imza attığı spor yatırımları, hizmetleri ve kentte organize edilen ulusal ve uluslararası spor organizasyonları ile sporunun nabzının attığı 2024 Avrupa Spor Şehri Kayseri, spor alanında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde spor faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Spor A.Ş., Atlı Cirit 1. Lig Müsabakaları’na ev sahipliği yapacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, ata sporlarını yaşatmak amacıyla kente kazandırılan Geleneksel Sporlar Binicilik ve Atlı Okçuluk Tesisi’nde, 4-6 Ekim 2024’te 09.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek toplam 3 ilden 4 takım ve 60 sporcunun katılacağı Atlı Cirit 1. Lig Müsabakaları, atlı cirit tutkunlarını bir araya getirecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilecek müsabakalar, Kayserili sporseverlerce ücretsiz şekilde takip edilebilecek.

Hibya Haber Ajansı