Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LÖSEV’den fedakar babalara özel etkinlikler

LÖSEV – Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı kurulduğu günden bu yana lösemi ve kanser tanısı almış çocukların ve ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Ailelere uzattığı yardım elinin yanı sıra hayata geçirdiği sosyal ve kültürel faaliyetler ile bu zor süreçte kanser ile yaşama yollarını öğreten LÖSEV, ailelere yalnız olmadıklarını hissettirmek ve bu süreçte karşılaşacakları zorluklarla mücadele için onları bilgilendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

LÖSEV İstanbul İrtibat Ofisi, uzun tedavi süreçlerinde hastanede kalan eşinin ve çocuğunun yokluğunu hissettirmeden aile birliğini sürdürmeye çalışan, aynı kaderi yaşayan diğer babaların yüreklerine umut aşılayarak tüm zorlukları omuz omuza yüklenen Fedakar Babaları ile hafta sonu Etiler Delicatessen'de gerçekleşen kahvaltı organizasyonu ve Göztepe Özgürlük Parkı’nda düzenlediği halı saha maçında bir araya gelerek onlara moral verdi.  Avrupa ve Anadolu Yakası İrtibat Ofisleri ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklerde babalar keyifli saatler geçirerek birbirleriyle deneyimlerini paylaşma fırsatı yakaladı.

Türkiye’de gün geçtikçe artan kanser vakaları ile çok yönlü mücadele eden LÖSEV, gönüllü ve bağışçısı olan kişi, kurum ve kuruluşlar sayesinde ailelere ulaştırılan hizmet de çoğaltıyor. Bu sayede, zorlu süreçte hiçbir aile yalnız kalmıyor. Destek olmak veya bilgi almak için  www.losev.org.tr resmi internet adresimizi inceleyebilir, 0312 447 06 60 numaralı telefondan vakıf merkezine ulaşabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı