Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mamak Belediye Başkanı Şahin’den Anıtkabir’e ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla parti teşkilatıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. kuruluş yıl dönümü Anıtkabir’e gerçekleştirilen  ziyaretle başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, önceki dönem Genel Başkanlarından Altan Öymen, milletvekilleri, il ve ilçe Belediye Başkanlarının katıldığı ziyarete, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Başkan Yardımcıları Erdoğan Doğan ve Hüseyin Boran ile birlikte katıldı.

Mozoleye çelenk bırakan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki parti heyeti saygı duruşunda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özel, Anıtkabir Özel Defteri’ne şu satırları yazdı:

“Sayın Genel Başkanım, iki büyük eserinizden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinden yöneticileri ile partimizin kuruluşunun 101’inci yılında huzurunuzdayız. Sizden aldığımız büyük ilhamla partimizi iktidar yaparak Türkiye Cumhuriyeti’ni kuruluş felsefesinden sapmadan kurucu değerlerine bağlı kalarak demokratik, laik, sosyal, hukuk devletini niteliklerini güçlendirerek gösterdiğiniz hedefe ulaştırmak için durmadan, dinlenmeden mücadele edeceğimize söz veriyoruz.”

Hibya Haber Ajansı