Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mudanya 6. Kitap Fuarı bu yıl “Değişim” temasıyla kapılarını açtı

Mudanya Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Mudanya Kitap Fuarı, Mütareke Meydanı’nda düzenlenen törenle kapılarını açtı.

Mudanya Belediyesi tarafından bu

Değişim / Yeni Bir Bakış Yeni Bir Anlayış” temasıyla Mütareke Meydanı ve İsmet İnönü Parkı’nda düzenlenen fuarın açılışına Bursa Milletvekilleri Kayıhan Pala, Hasan Öztürk, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Mudanya İlçe Başkanı Kurtuluş Furkan Atalay ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız’ın yanı sıra Açık Radyo Yayın Yönetmeni Ömer Madra ve çok sayıda kitapsever katıldı.

6. Mudanya Kitap Fuarı’nın, bu yıl da büyük bir heyecan ve coşkuyla kapılarını açtığını söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, “Bu fuar, sadece kitapların ve yazarların buluşma noktası değil, aynı zamanda toplumumuzun geleceğine dair derin düşüncelerin, yeni bakış açılarının ve yaratıcı fikirlerin de yeşerdiği bir platformdur” ifadelerini kullandı. Değişimin, sadece bir kavram değil, aynı zamanda bir gereklilik olduğuna vurgu yapan Dalgıç, “Burada, değişimin itici gücü olan kitaplar aracılığıyla, yeni bir Türkiye için neler yapmamız gerektiğini konuşacağız. Hep birlikte, daha adil, özgür ve barışçıl bir geleceğin temel taşlarını döşeyeceğiz” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde yitirdiğimiz usta tiyatrocu Genco Erkal’ın da anıldığı tören farklı bir açılışa sahne oldu. Geleneksel kurdele kesme töreni yerine özel olarak tasarlanmış dev bir kitabın kapağı açıldı ve içindeki rengarenk balonlar gökyüzüne ulaştı. Tören sonrası konuklar hep birlikte stantları gezdi.

Hibya Haber Ajansı