Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Palut: Kendimizden şüphe etmeyeceğiz

Rize, 22 Eylül (Hibya) – Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Samsunspor maçı sonrası basın açıklaması yaptı.

Rize, 22 Eylül (Hibya)

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Samsunspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Samsunspor maçında iyi oyun ve sonuçla ayrılmak için mücadele ettiklerini söyledi.

Maça iyi başladıklarını vurgulayan Palut, “Topun arkasında oyunu kabul eden, kazandıkları toplarla kontra atağa çıkan bir Samsunspor vardı. Biz ikinci böleye kadar geldik, dönem dönem ceza sahası içinde sayısal yeterli çoğalmayı sağlayamadık. Sayısal üstünlüğü sağladığımız durumlarda ya yeteri kadar agresif değildik yada topu arkadaşlarla buluşturmakta yeteri kadar mahir olamadık.” dedi.

Kasımpaşa maçına benzer bir oyun olduğunun altını çizen Palut, “Bir çok girişim ama tehlikeli atağa, gol pozisyonuna çevirmekte zorlandık. Özellikle golden sonra defansta kalabalıklaşan, kontra atak arayan bir rakip. Maçın geneline baktığımız zaman rakibin üstün oynamadığı, istediğimiz kadar iyi oynamasak da kaybetmeyi hak etmediğimiz bir oyunda mağlup olduk. Tabi yıpratıcı oluyor. Bir yerden ayağa kalkmalıyız, skor almalıyız. Ligin çok başında olsak da, sadece 6 maç geçti ama olabilecek en kötü başlangıçlardan biri oldu. Bunu bir yerde sonlandırmalıyız. Bunun için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Güven sorunu yaşamadıklarına değinen Palut, şöyle devam etti:

“Kendimizden şüphe etmeyeceğiz. Ben kendimden şüphe etmiyorum. Takımımdan şüphe etmiyorum. Kötü bir süreç geçiriyoruz ve olması gerekenden maalesef daha uzun sürdü. Oyunun kırılma anlarında da oyun bize maalesef hiç gelmedi. Hep rakiplerin avantajına sekanslar yaşandı. Bunu bir yerde sonlandırıp tekrar ayağa kalkacağız. Bunun için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Camianın büyük güveni ve her maç geliyorlar. Onları gerçekten üzüyoruz. Hayal kırıklığına uğratıyoruz. Güvenlerini başta ben olmak üzere zedeliyoruz. Buna bir yerde son verip ayağa kalkacağız. Başka da bir düşüncemiz yok. Bunu düzelteceğiz.”

Hibya Haber Ajansı