Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor taraftarları Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti

Diyarbakır, 22 Eylül (Hibya) – Samsunspor Taraftarları Aileleri Birligi Başkanı Cüneyt Şenkal ve dernek üyeleri Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran’ın mezarını ziyaret etti.

Bu haberin fotoğrafı yok

Dernek üyeleri, 20 kişilik bir grupla Narin’in mezarını ziyaret ederek, Samsunspor’un kadın taraftarlara özel hazırlattığı bir formayı da mezara bırakarak dua etti. Heyet ziyaret sırasında, yanlarında getirdikleri “Çocuklar Narindir” yazılı pankartı açtı.

Samsunspor Taraftarları Aileleri Birligi Başkanı Cüneyt Şenkal, tüm Türkiye’de olduğu gibi Narin'in vefatının  Samsunspor taraftarlarını da derinden üzdüğünü belirterek, "Bizde Samsunspor taraftarları olarak deplasmana gitmeden önce Diyarbakır’a uğrayalım Narin kızımızı ziyaret edelim dualarınızı okuyalım Diyarbakır’dan çıktıktan sonra da Rize’ye deplasmana gidelim dedik." ifadesini kullandı.

Samsunspor’un kadın taraftarlar için çıkardığı özel formayı Narin’in mezarına bıraktıklarını ve taraftarlar adına çiçekler sunduklarını ifade eden Şenkal, şunları söyledi:

"Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın bu şekilde vefatı bu şekilde ölümü bizleri derinden yaraladı. Hepimiz evli barklı insanlarız hepimizin çocukları var. Narin kızımız da bu şekilde ölmesi gerçekten bizleri derinden üzdü.  Allah’ım mekanını cennet eylesin. Nurlar içinde yatırsın. Adaletten kimse kaçamaz. Bunu yapanlar Allah’ından bulsun diyorum adalete güveniyoruz."

 

Hibya Haber Ajansı