Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerden, 4 şehit için taziye mesajı

Siyasiler, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde görev esnasında şehit olan 4 asker için taziye mesajı yayımladı.

Siyasiler, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Tunceli’de trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralı askerimize Rabbimden şifa diliyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, taziye mesajında şu açıklamayı yaptı:

"Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Doğan Kızılateş'e Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır; yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Tunceli Ovacık ilçesinde görevdeki zırhlı aracın devrilmesi sonucunda, Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş şehit olmuştur. Değerli ailelerine, kahraman Jandarmamıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Kazada yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu’ya acil şifa diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, taziye mesajında şunları söyledi:

"Tunceli’de trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Kazada yaralanan kahramanımıza acil şifalar diliyorum."

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 4 asker için taziye mesajında "Tunceli Ovacık'ta zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehid olan kahraman jandarmalarımız, Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Doğan Kızılateş'e Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabır ve başsağlığı; aynı kazada yaralanan jandarmamıza acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, şu açıklamada bulundu:

"Tunceli’nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş’e Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına sabır diliyorum."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Tunceli Ovacık’ta görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz Jandarma Uzman Çavuşlar Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize Rabbimden şifalar diliyorum" diye belirtti.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat'ın yayımladığı taziye mesajı şöyle:

"Tunceli'nin Ovacık ilçesinde meydana gelen elim kazada, vatanımızın yiğit evlatları Uzman Çavuş üç Jandarmamız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş, şehadet mertebesine ulaşmışlardır.
Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine, Kahraman Jandarmamıza ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum."

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Tunceli Ovacık'ta zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, taziye mesajında şu sözlere yer verdi:

"Tunceli’de elim bir trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş’e Allah'tan rahmet; kıymetli ailelerine ve Jandarma Teşkilatımıza başsağlığı niyaz ediyorum. Kazada yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu’ya acil şifalar diliyorum."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tunceli Ovacık’ta zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet; ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum" sözleriyle taziye dileklerini iletti.

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, taziye dileklerini şöyle iletti:

"Tunceli Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucunda şehadete erişen kahraman askerlerimiz; Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat, Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Kazada yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu’ya acil şifalar diliyorum. Jandarma teşkilatımızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin makamları âli olsun."

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Tunceli'nin Ovacık ilçesinde meydana gelen kazada şehit olan Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş'e Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, şehit olan 4 asker için şunları söyledi:

"Tunceli ilimizin Ovacık ilçesinde görev esnasında meydana gelen trafik kazasında şehit olan kahraman askerlerimiz Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Doğan Kızılateş’e yüce Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Kazada yaralanan askerimizin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Şehitlerimizin ruhu şâd, aziz milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Davut Gül, "Yüreğimize 4 şehidimizin ateşi düştü. Tunceli’nin Ovacık Ilçesi’nde meydana gelen kazada şehit olan yiğitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerimize ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Rabbim, yaralı askerimize acil şifalar nasip etsin. Başımız sağ olsun" dedi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"8 Eylül 2024 tarihinde şehit düşen kahraman silah arkadaşlanmıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlanına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağ olsun."

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, şunları söyledi:

"Tunceli’nin Ovacık ilçesinde meydana gelen kazada şehit olan Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Tunceli ilimizin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın kaza yapması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, Jandarma Teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum" diye belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

"Tunceli’nin Ovacık ilçesinde meydana gelen askeri araç kazasında şehit olan kahraman askerlerimiz Ömer Eroğlu, Doğan Kızılateş, Orhan Burak Büyükçaylı ve Mehmet Aykanat’a Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerimiz Muhammet Koyuncu’ya acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ise "Canice katledilen Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Narinimizi hayattan koparanlar mutlaka adalet önünde hesap verecektir" dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, şu açıklamayı yaptı:

"Tunceli'deki elim kazada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı, Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet, yaralanan Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu’ya acil şifa diliyorum."

Hibya Haber Ajansı