Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı

Siyasiler, Somali Türk Görev Grup Komutanlığında görevi esnasında kalp krizi geçirmesi sonucu şehit olan Dz. Elk. Uzm. Çvş Seydi Ünlü için taziye mesajı yayımladı.

Siyasiler, Somali Türk Görev

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Somali Türk Görev Grup Komutanlığı'nda görevi esnasında kalp krizi geçirmesi sonucu şehit olan Dz. Elk. Uzm. Çvş Seydi Ünlü’ye Allah’tan rahmet, ailesine sabır dileyerek, ‘’Milletimizin başı sağ olsun.’’ dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, görev yaptığı Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı’nda rahatsızlanarak şehit olan Uzman Çavuş Seydi Ünlü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz etti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yayımladığı mesajda “Görev yaptığı Somali’de geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Seydi Ünlü kardeşime yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun başı sağ olsun.” ifadesine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, görev yaptığı Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığı'nda geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda şehit olan Seydi Ünlü'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileyerek, "Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise şu mesajı yayımladı:

“Somali Türk Görev Kuvveti Komutanlığındaki görevi esnasında geçirdiği kalp kriziyle şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Seydi Ünlü'ye Yüce Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

 

 

Hibya Haber Ajansı