Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı

Siyasiler, Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk için taziye mesajı yayımladı.

Siyasiler, Pençe-Kilit Harekatı operasyon

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yayımladığı mesajda “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, görevi esnasında yaralanarak şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’e Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un yayımladığı mesaj şöyle:

“Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman askerimiz Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Şehidimizin ruhu şâd, aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’e Allah’tan rahmet, ailesine sabır diledi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’e Allah’tan rahmet dileyerek, “Şehidimizin ailesine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı temenni ediyorum.” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un mesajı şöyle:

“Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’e Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, şehit asker için şu mesajı yayımladı:

“Pençe-Kilit Harekatı operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk'e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu’nun mesajı şu şekilde:

“Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 3 Ağustos 2024 tarihinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk'e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayımladığı mesajda “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde hain terör örgütü PKK’nın yerleştirdiği EYP’nin patlaması sonucu şehit olan askerimiz Muhammed Emin Önk’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı