Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerden şehit asker Ömer Fatih Ayar için taziye mesajı

Siyasiler, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta şehit olan Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar için taziye mesajı yayımladı.

Siyasiler, Irak’ın kuzeyindeki Gara

Irak kuzeyinde Gara bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar şehit oldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş "Irak’ın kuzeyinde şehit olan P. Ütğm Ömer Fatih Ayar’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. " dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Irak’ın kuzeyinde görevi esnasında yaralanarak şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Şehit Ömer Fatih Ayar için "Irak’ın kuzeyinde Gara bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada kahraman askerimiz P.Ütğm. Ömer Fatih AYAR ağır yaralanmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum." mesajını yayımladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, başsağlığı mesajında, "Irak'ın kuzeyinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'a Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. " sözlerine yer verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan kahraman askerimiz Ömer Fatih Ayar'a Allah'tan rahmet; ailesine ve silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Irak'ın kuzeyinde şehadete eren Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’a Allah’tan rahmet diliyor, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. " dedi.

Savunma Sanayi Başkanı Haluk Görgün, başsağluğu mesajında, "Irak'ın kuzeyinde şehadete eren Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. " ifadelerine yer verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın taziye mesajı şöyle:

"Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde şehit olan Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu şehit asker için şunları söyledi:

"Irak’ın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen operasyonda şehit olan Piyade Üsteğmen Fatih Ayar’ın acısını yaşıyoruz. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarımıza da sabırlar diliyorum. Şehidimiz 10 Eylül Salı günü ikindi namazına müteakip Trabzon Köprübaşı Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacaktır."

Hibya Haber Ajansı