Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ticaret Bakanı Bolat: İhracat odaklı büyümeyi teşvik etmeyi sürdüreceğiz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yüksek katma değerli üretimi ve ihracat odaklı büyümeyi teşvik etmeyi sürdüreceklerini bildirdi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,

Ticaret Bakanı Bolat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın teşrifleri ile Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası programına katılarak ülkenin farklı sektörlerini ve girişimci ruhunu bir araya getiren ihracatçılarla bir araya geldiklerini açıkladı.

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde, üreticiler, sanayiciler, iş dünyasıyla birlikte yenilikçi yaklaşımları özümleyen, inovasyon, AR-GE, tasarım ve markalaşma ekosistemini güçlendirerek Türkiye Yüzyılı yürüyüşünü sürdürdüğünü belirten Bakan Bolat, şunları ifade etti:

“Bu noktada şirketlerimizin ve endüstrilerimizin yenilikçiliği ve teknolojik dönüşümü takip ederek küresel alandaki rekabette güçlü bir şekilde yer almalarını desteklemeye devam edeceğiz. Bu çerçevede Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yüksek katma değerli üretimi ve ihracat odaklı büyümeyi teşvik etmeyi sürdüreceğiz.”

Hibya Haber Ajansı