Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Troy Kıymetli Maden Ticareti A.Ş: Altın haftaya rekorla başladı

İstanbul, 24 Eylül (Hibya) – Troy Kıymetli Maden Ticareti A.Ş, altının 2.635 dolar/ons ile yeni bir zirve görerek haftaya başladığını duyurdu.

İstanbul, 24 Eylül (Hibya)

Troy Kıymetli Maden Ticareti A.Ş'nin analizine göre, altın haftaya rekorla başladı. Analizde şu ifadeler kullanıldı:

"Altın, 2.635 dolar/ons ile yeni bir zirve görerek haftaya başladı. Güne 2.621 dolar/ons seviyesinden giriş yapan sarı maden, Orta Doğu’da gerilimlerin tırmanmaya devam etmesinden, Fed’in faiz indirimine gitmesinden ve yıl içindeki gelecek toplantılarda da faiz indirimi kararları alınmasının beklenmesinden destek bularak yukarı yönlü hareketini sürdürdü. 2.635 dolar/ons seviyesine ulaşarak rekor kıran altın, seansı ise 2.629 dolar/ons seviyesinde en yüksek günlük kapanışla tamamlarken günlük yüzde 0,2 kazancı hanesine yazdı.

Gümüş ise haftaya kırmızı bir başlangıç yaptı. Güne 31,17 dolar/ons seviyesinde başlayan beyaz maden, seansı 30,70 dolar/ons seviyesinde tamamlayarak günlük yüzde 1,5 kaybederken, 30 dolar/ons seviyesinin üstünde kapanış yapmaya devam ediyor.

Platin, güne 975 dolar/ons seviyesinde başlarken seansı 958 dolar/ons seviyesinde tamamlayarak günlük yüzde 1,9 kayıp yaşadı.

Paladyum, güne 1.061 dolar/ons seviyesinde başlayıp seansı 1.036 dolar/ons seviyesinde tamamlayarak günlük yüzde 2,7 kaybı hanesine yazdı."

Hibya Haber Ajansı